My inner godess

door Vulpius

Dit gezegd zijnde vind ik het een lamentabel idee dat u als zogenaamd sterke vrouw andere meisjes aanprijst zichzelf te verliezen in een gestoorde ménage-à-deux met een controlezieke multimiljonair […].

Ik wil gerust meegaan in de trend dat de zogenaamd broodnodige seksuele bevrijding van de vrouw op literair vlak moet gebeuren, maar laat ons dan geen schrijfster die het woord vagina niet in de pen durft te nemen als voortrekster beschouwen.

Als we vrouwen werkelijk seksueel moeten bevrijden lijkt het me in de eerste plaats noodzakelijk dat ze een realistischer beeld krijgen van seks (en relaties bij extensie). […] Anastacia Steele, een 24-jarige maagd die zelfs nog nooit gemasturbeerd had, vergaat het anders. Al vanaf haar eerste beurt komt ze twee tot drie keer per rit spetterend klaar, vaak nog synchroon met haar koperharige loverboy.

Wauw, Katrin Swartenbroux — ik kende je niet, maar “my inner godess is purring” bij het lezen van jouw scherpe commentaar.  Gelukkig toch nog iemand die literaire bagger ziet voor wat het is.

Advertenties